SYN.KA Beach Volley Tournament 2018 – Φινάλε με Ελληνο – Δανέζικες αναμετρήσεις στους τελικούς των Golden

Με την συμμετοχή 54 ομάδων (31 ανδρών και 23 γυναικών), εκ των οποίων 12 ομάδων από την Δανία ολοκληρώθηκε το διεθνές SYN.KA Beach Volley Tournament 2018.

Μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες, οι Δανέζικες ομάδες, κατόρθωσαν να πάρουν τα χρυσά μετάλλια και στους άνδρες και στις γυναίκες, στο Gold τουρνουά, στους δύο Ελληνο\Δανέζικους τελικούς.

Συγκεκριμένα στον τελικό του Golden Ανδρών, η εξαιρετική ομάδα των 2 πανύψηλων Δανών Peter Jensen/Jakob Brink. που έφτασε αήττητη μέχρι τον τελικό, κέρδισε την μαχητική ομάδα των Γεωργακόπουλου Νεκτάριου/Τζιλιβάκη Αντώνη με 2-0 σετ, μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες  με το κοινό, να υποστηρίζει θερμά την ομάδα της εθνικότητας του.

 

 

 

 

 

 

 

Στον αντίστοιχο τελικό του Golden γυναικών οι μικρές Δανέζες, Sofia Bisgård / Clara Windeleff,  ακόμη πιο δυνατές από πέρυσι, που είχαν και πάλι κερδίσει το χρυσό μετάλλιο, νίκησαν με 2-0 σετ τις έμπειρες Ελληνίδες Μουτσάκη Αντιγόνη/Βασιλείου Αντουαλένα , που άξια έφτασαν μέχρι τον τελικό.

 

 

 

 

 

Αντίστοιχα για το Silver τουρνουά οι δύο τελικοί σε άνδρες και γυναίκες ήταν καθαρά Ελληνική υπόθεση καθώς και οι τέσσερις ομάδες ήταν Ελληνικές.

Συγκεκριμένα στους άντρες για το Silver τουρνουά οι Ντουντουλάκης Μίλτος/Χατζησταύρος Βασίλης, κέρδισαν με 2-1 σετ τους Γαβριήλ Σάκη/Χριστοδουλάκη Χρήστο, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα.

Στο Silver τουρνουά γυναικών οι 4 μικρές αθλήτριες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, έδωσαν μεγάλη μάχη, μέχρι και τον τελευταίο πόντο, με το χρυσό να πηγαίνει τελικά στις Στάφα Λέντι/Βοζινάκη Μαρία κερδίζοντας με 2-1 σετ τις Φραγκιουδάκη Ράνια/Κουλάκη Χρύσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το βράδυ της Κυριακής οι κερκίδες ήταν γεμάτες από Έλληνες και Δανούς φιλάθλους και αθλητές, που μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, παρακολούθησαν, συνολικά 94 

συναρπαστικούς αγώνες, με το κοινό να υποστηρίζει ενεργά τις ομάδες της προτίμησής τους, αλλά και να χειροκροτεί, όλες τις όμορφες προσπάθειες των αθλητών. Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε ανα τουρνουά στους παρακάτω συνδέσμους:

Golden Αντρών

Silver αντρών

Golden γυναικών

Silver γυναικών

Το βράδυ δεν έλειψε και το παραδοσιακό φαγοπότι, αλλά αυτή την φορά με ζωντανή Κρητική μουσική, από το υπέροχο συγκρότημα των Αφων Νικολουδάκη, που ξεσήκωσαν με την μουσική τους, πρώτα τους Έλληνες αλλά και κατόπιν αρκετούς Δανούς, που παρά την κούραση από τους αγώνες χόρεψαν μέχρι αργά το βράδυ κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά.

Με την σημαντική οικονομική βοήθεια του μεγάλου χορηγού των Super Markets SYN.KA, ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων, χάρη και στην  συνέπεια και συνεργασία όλων των αθλητών που έλαβαν μέρος, διοργάνωσε ένα άψογο τουρνουά, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα μεγάλα επαγγελματικά τουρνουά, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά.

Εκτός του μεγάλου χορηγού τα Super Markets SYN.KA, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς:

την Ice – Cretea για τα παγωμένα και υγιεινά Κρητικά τσάγια μαλοτήρας χωρίς συντηρητικά και χωρίς ζάχαρη. Οι δύο συνδυασμοί του παγωμένου ροφήματος Ice Cretea με μαλοτήρα, θυμαρίσιο μέλι και χυμό ροδιού ή μήλου με σταφύλι δίνουν μία ανάλαφρη γεύση που ξεδιψάει ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό. Παρόλο που το τουρνουά διεξήχθη σε συνθήκες μίνι καύσωνα, η απόλαυση από ένα υπέροχο παγωμένο τσάι μαλοτήρας, ήταν κατά γενική ομολογία των αθλητών, ότι καλύτερο θα μπορούσε να προσφέρει κάποιος σε ένα τουρνουά Beach Volley.

Την εταιρία ELVITA: Για τις μοναδικές Κρητικές μπάρες δημητριακών (σε διάφορες γεύσεις) που έδωσαν ενέργεια αλλά και υπέροχη γεύση, σε όλους τους αθλητές, καθώς μοιράζονταν πριν και μετά τους αγώνες τους, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν έναν απαιτητικό ΄μαραθώνιο’ Αγώνων. Οι χανιώτικες μπάρες Elvita ξεχώρισαν μιας και ανάμεσα στις φυσικές πρώτες ύλες τους, είναι το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, χαρουπόμελο, μέλι και βρώμη.

To Beach cafe Iguana δίπλα στα γήπεδα για την στήριξη ως χορηγού προς τον Σύλλογο, και για την έκπτωση προς όλους τους αθλητές του τουρνουά

Το κατάστημα αθλητικών ειδών Aqua fit (Κορωναίου 4 – Χανιά) για την μόνιμη πλέον συνεργασία με τον Σύλλογο, στις δωροεπιταγές που προσφέρθηκαν στους φιναλίστ  του Golden τουρνουά.

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…