Ολοκληρώθηκε το Παγκρήτιο τουρνουά “Νίκος Κατούφας”

Σε συνθήκες καύσωνα ολοκληρώθηκε και το φετινό Παγκρήτιο τουρνουά στην μνήμη του ‘Νίκου Κατούφα’.

Συνολικά 43 ομάδες αψηφήσαν την αφόρητη ζέστη και έδωσαν δυνατούς αγώνες και πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους θεατές που πέρασαν από τα γήπεδα το Σαββατοκύριακο.

Οι αγώνες ξεκίνησαν Σάββατο απογευματάκι και ολοκληρώθηκαν Κυριακή αργά το βράδυ καθώς λόγω των συνθηκών έγινε και ένα διάλειμμα το μεσημέρι της Κυριακής λόγω του καύσωνα.

Στο Silver ανδρών νικητές ήταν η ομάδα Τάπος Άγγελος/Χειλαδάκης Κώστας που μετά από συναρπαστικό και αμφίρροπο αγώνα αγώνα κέρδισαν στον τελικό με 2-1 σετ την ομάδα Παπουτσάκης Γιώργος/Ντουντουλάκη Μιλτιάδης.

Παγκρήτιο Τουρνουά Νίκος Κατούφας 2023 - Silver Αντρών

Στην κατηγορία γυναικών νικήτριες αναδείχτηκαν με 2-0 σετ η ομάδα Κορακοβούνη Κέλλυ/Βλαχάκη Μαρία που κέρδισαν σε ένα δυνατό τελικό τις Αντιμισιάρη Μαίρη/Ρηγάκου Ασπασία.

Παγκρήτιο Τουρνουά Νίκος Κατούφας 2023 - Gold Γυναικών

Στον τελευταίο τελικό της βραδιάς στην κατηγορία Golden ανδρών η ομάδα από τα Χανιά Αλεξιάδης Αλέξανδρος/Αραμπόπουλος Στάθης κέρδισαν με 2-0 σετ την ομάδα από το Ηράκλειο Ρουμελιωτάκη Γιάννη /Μουτάφη Κυριάκου σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους θεατές που έμειναν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει την οικογένεια του Νίκου Κατούφα, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, βρέθηκαν στα γήπεδα να συμπαρασταθούν και να ευχαριστήσουν, όλους τους αθλητές, που με την συμμετοχή τους, τίμησαν για άλλη μια φορά, το τουρνουά στην μνήμη του Νίκου Κατούφα.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…