Ολοκληρώθηκαν τα τελευταία τουρνουά της χρονιάς!

Πλούσια ήταν η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου όπου και με σύμμαχο το ανοιξιάτικο καιρό, οι αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών απόλαυσαν ένα εορταστικό τουρνουά με μπόλικο κέφι το Σάββατο ενώ ακολούθησε -την Κυριακή- το τουρνουά για του μικρούς αθλητές του συλλόγου και όχι μόνο.

Elite Juniors Chania

Την αυλαία λοιπόν άνοιξε το Σάββατο το χριστουγεννιάτικο μικτό τουρνουά όπου κάλλιστα θα μπορούσε να ονομαστεί “full moon”, καθώς λόγω της τεράστιας συμμετοχής, οι αγώνες κράτησαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι, χορό, φαγητό και παιχνίδι (όσοι άντεχαν).

Την σκυτάλη πήραν τα “νιάτα” στις 9:00 το πρωί όπου και ξεκίνησαν τα ταμπλό των κοριτσιών & αγοριών κάτω των 19 και κάτω τον 17 ετών.

Στην κατηγορία των κοριτσιών Κ19, μετά από αρκετούς συναρπαστικούς αγώνες, το δίδυμο από το Ηράκλειο Μαρκάκη Κατερίνα / Σφακιανάκη Κων/να (News Beach Club) επικράτησε στις λεπτομέρειες μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο τελικό, των Γαρυφαλή Νάνσυ / Χαρισσάκη Αγγελική (ΑΣ Beach Volley Χανιά) με 2-1 σετ (15-8, 12-15, 13-11).

Το ίδιο τελικό σκορ είχαμε και στην κατηγορία κοριτσιών Κ17, όπου Φραγκιουδάκη Κατερίνα και Μαρινάκη Άννα (ΑΣ Beach Volley Χανιά) νίκησαν με ανατροπή τις Νικολουδάκη Εριέττα και Χαρισσάκη Ιωάννα (ΑΣ Beach Volley Χανιά) με 2-1 σετ (11-15, 15-13, 11-7).

Στα κατηγορία Κ19 των αγοριών μπορεί οι συμμετοχές να ήταν λιγότερες, αλλά το θέαμα παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο. Στον τελικό της κατηγορίας οι Παπαπάνος Αντώνης / Τζιλιβάκης Κων/νος κέρδισαν τους Ιερονυμάκη Δημήτρη / Διακάκη Νικόλαο με 2-0 σετ (15-12. 15-10).

Elite Juniors Chania - K19 Αγοριών

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Η οικογένεια του Chania Beach Volley σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και καλή, δημιουργική, ευτυχισμένη χρονιά, γεμάτη “άσσους” εντός και εκτός γηπέδων!

Ραντεβού και πάλι στις 6 Ιανουαρίου με το 3ο τουρνουά των Winter Circuit το οποίο θα είναι μικτό.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…