Ενημέρωση για το πρόγραμμα αγώνων του 5ου Winter Circuit

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε αν δείτε το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης της κατηγορίας silver γυναικών. Στην κατηγορία silver αντρών δεν θα γίνουν προκριματικά και όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν απευθείας την Κυριακή το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα του Elite Pro θα ανακοινωθεί αργότερα, μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος ομάδων από την Oμοσπονδία. Το τουρνουά των Elite Pro γυναικών θα ξεκινήσει αύριο, Σάββατο, στις 14:00 ενώ το αντίστοιχο των αντρών στις 9:00 το πρωί της Κυριακής.

Αύριο Σάββατο αλλά και την Κυριακή η γραμματεία των αγώνων θα είναι ανοιχτή μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για τον έλεγχο των ομάδων.

Επίσης θα παρακαλέσουμε όλες τις ομάδες να βρίσκονται στα γήπεδα τουλάχιστον μισή ώρα πριν την αναγραφόμενη ώρα του παιχνιδιού τους. Ενημερώνουμε επίσης ότι έχει προβλεφθεί γήπεδο για ζέσταμα και για τις 2 ημέρες.

Τέλος υπενθυμίζουμε και πάλι, ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν κάρτα υγείας αθλητή υπογεγραμμένη από καρδιολόγο σε ισχύ ή εναλλακτικά να υπογράφουν το σχετικό έντυπο με την δήλωση συμμετοχής τους στη γραμματεία των αγώνων.

Το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης γυναικών μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…