Φινάλε και για το Elite Pro Αντρών

Και οι 12 -ομάδες- ήταν υπέροχες, προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε μια άκρως καλοκαιρινή μέρα, η οποία και βοήθησε καταλυτικά τις προσπάθειες των αθλητών. Οι μάχες ξεκίνησαν από νωρίς το πρψί και συνεχίστηκαν μέχρι αργά το μεσημέρι όπου στον τελικό της διοργάνωσης συναντήθηκαν τα ζευγάρια των Αντιόλ Κόλα Σιδέρη Βαγγέλη και Αλεξιάδη Αλέξανδρου / Μοσχογιαννάκη Μάνου, ζευγάρια που είχαν “ανοίξει” το τουρνουά καθώς είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας.

Μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι, οι πρωτοπόροι της Πανελλήνιας βαθμολογίας των τουρνουά Elite και οι οποίοι αγωνίζονται με τα χρώματα του συλλόγου μας, Αντιόλ και Βαγγέλης, επικράτησαν με 2-1 σετ (15-11, 13-15, 11-6) του Αλέξανδρου και του Μάνου.

Elite Pro Chania

Παράλληλα με το elite τουρνουά διεξάχθηκαν και οι τελικές φάσεις των silver αντρών και γυναικών. Οι γυναίκες ήταν αυτές που άνοιξαν την αυλαία για να φτάσουμε στην τελική φάση με τις Τουλουπάκη Ρένα / Μούδιου Χαρά να επικρατούν των “μικρών” και ελπιδοφόρων Μαρινάκη Άννα / Χαρισσάκη Αγγελική με 2-ο σετ (15-12, 15-11).

5th Winter Circuit Final Women Silver

Mετά την λήξη του τουρνουά των γυναικών, την σκυτάλη πήρε το silver αντρών όπου στα τελικά συναντήθηκαν δύο γνώριμα ζευγάρια: Μαρινάκης Γιάννης και Κοροβέσης Γιάννης εναντίον Καρτάκη Παναγιώτη / Χατζησταύρου Βασίλη με τελικούς νικητές του πρώτους με 2-1 σετ (12-15, 16-14, 11-8).

5th Winter Circuit Final Men Silver

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους αθλητές/τριες εκτός Χανίων που μας έκανα την τιμή να συμμετάσχουν στο τουρνουά μας, ελπίζοντας ότι θα τους ξαναδεί στις 31 Μάϊου – 2 Ιουνίου στο Πανελλήνιο τουρνουά Open που θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας.

Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς του cafe Iguana και ANEK Lines για την πολύτιμη βοήθεια τους για να γίνονται όμορφες διοργανώσεις στις εγκαταστάσεις μας.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…