Μεγάλη αναμένεται και φέτος η συμμετοχή στο Chania Open!

Λίγες ώρες απέμειναν για να κλείσουν οι συμμετοχές και όλα δείχνουν πως δεν θα λείψει κανείς καί φέτος από τα Χανιά. Το τριήμερο αναμένεται να είναι αγωνιστικά “καυτό”, με τα προγνοστικά να δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι σύμμαχος και τις δηλώσεις συμμετοχής που ήδη είναι αρκετές!

Chania Open 2024

Στην τελική ευθεία λοιπόν, περιμένουμε τις τελευταίες συμμετοχές μέσω του μητρώου των επίσημων διοργανώσεων της ομοσπονδίας, μέχρι και αύριο Δευτέρα 27 Μαΐου και ώρα 14:00. Ακολουθείστε τα βήματα του οδηγού χρήσης για να ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής/ανανέωσης και για να δηλώσετε συμμετοχή στα τουρνουά που επιθυμείτε.

Τέλος, υπενθυμίζουμε, ότι για τους αθλητές και τις αθλήτριες εκτός Κρήτης που θέλουν να συμμετάσχουν στο Chania Open, η ΑΝΕΚ Lines, παρέχει 40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την γραμμή Πειραιάς-Χανιά και επιστροφή. Η έκπτωση ισχύει για τις ημερομηνίες από 29/05/2024 έως 03/06/2024, για καμπίνες αλλά και για κατάστρωμα και φυσικά ΜΟΝΟ για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο Chania Open.

Για να λάβετε την έκπτωση θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας όπως ζητούνται στην φόρμα εισιτηρίων μέχρι και την λήξη των συμμετοχών. Μετά το πέρας της λήξης των συμμετοχών δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για να επωφεληθείτε από την προσφορά.

Μην λείψει κανείς!

Ίσως σας ενδιαφέρουν…