Σαμπάτη/Σιρίνινα και Παπαδημητρίου/Τζουμάκας στο πιο ψηλό σκαλί του Chania Open

Με κατάμεστες κερκίδες και με δύο συναρπαστικούς τελικούς έπεσε η αυλαία του Chania Open το οποίο φιλοξένησε 82 ομάδες από όλη την Ελλάδα οι οποίες έδωσαν 86 συνολικά αγώνες το τριήμερο από 31 Μαίου έως 2 Ιουνίου. Το υψηλό επίπεδο των αναμετρήσεων γέμισε τις κερκίδες των εγκαταστάσεων, με τους θεατές να απολαμβάνουν το θέαμα που “μοίρασαν” απλόχερα οι αθλητές και οι αθλήτριες.

Στον τελικό των γυναικών Τριανταφυλλίδη Λίζα / Μαναβή Δήμητρα αντιμετώπισε τις Σαμπάτη Ιφιγένεια / Σιρίνινα Αναστασία με τελικές νικήτριες τις δεύτερες με 2-0 σετ. Ιφιγένεια και Αναστασία μπήκαν πιο δυνατά και πήραν μικρό προβάδισμα από την αρχή και των δύο σετ, το οποίο και κράτησαν επικρατώντας με 21-17 στο πρώτο και 21-19 στο δεύτερο.


Στους άντρες το χρυσό πήγε στη Θεσσαλονίκη όπου Παπαδημητρίου Θοδωρής και Τζουμάκας Στέλιος σε ένα αμφίρροπο και δυνατό τελικό, νίκησαν τους Κόλα Αντιόλ / Σιδέρη Βαγγέλη επίσης με 2-0 σετ. Ο Θοδωρής και ο Στέλιος πήραν μικρό προβάδισμα από την αρχή αλλά ο Αντιόλ και ο Βαγγέλης κατάφεραν με ροκανίσουν την διαφορά, χάνοντας όμως το σετ με 22-20. Στο δεύτερο σετ Αντιόλ και Βαγγέλης μπήκαν πιο δυνατά οδηγώντας το σετ αλλά ένας μικροτραυματισμός του Σιδέρη έδωσε την ευκαιρία στους Σαλονικιούς να πάρουν κεφάλι και να καθαρίσουν το σετ με 21-17.


Τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος Χανίων Κος Δρακακάκης Γιάννης, η προΐστάμενη αθλητισμού & πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης κα Τζομπανάκη Αικατερίνη, η κα Καζάκου Ελένη, μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Χατζάκης Γιάννης και από το σύλλογο Beach Volley Chania, ο πρόεδρος του συλλόγου κος Φραγκιουδάκης Γιώργος, ο αντιπρόεδρος κος Τάπος Άγγελος ο ταμίας του συλλόγου Βαρίκος Αντώνης και η εκπρόσωπος των εθελοντών Παπαδομανωλάκη Πηνελόπη.

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους του εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας για να πραγματοποιηθεί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση καθώς και όλους τους χορηγούς που έκαναν το Chania Open 2024 πραγματικότητα.

– ΑΝΕΚ Lines
– Beach Cafe Iguana
– Κρητική μπύρα Χάρμα
– Super Market Χαρότο
– Εστιατόριο Theros
– Creta Elaion
– Σαμαρτζής Θέρμανση-Κλιματισμός
– Κρεοπωλεία Μπούρμπος
– Εστιατόριο Πέργκολα
– Ακουστικά Κέντρα Κρήτης

Ίσως σας ενδιαφέρουν…