Δύο μετάλλια ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες του συλλόγου

Πλούσια ήταν η δράση των ομάδων του συλλόγου και αυτό το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Κρήτη με τελικό απολογισμό μία πρώτη και μία δεύτερη θέση αλλά και αρκετές καλές εμφανίσεις από τις υπόλοιπες ομάδες των Χανίων.

Πιο αναλυτικά, στο Παγκρήτιο τουρνουά Juniors Κ17 που διεξάχθηκε χτες Σάββατο στο Ηράκλειο, Φραγκιουδάκη Κατερίνα και Χαρισσάκη Αγγελική ανέβηκαν και πάλι στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευση του στόχου που οδηγεί στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Στον τελικό της διοργάνωσης Αγγελική και Κατερίνα αντιμετώπησαν τις Νικητάκη Αγγελική / Ιωαννίδη Δήμητρα, όπου και επιρκάτησαν με 2-0 σετ (21-13, 21-17).

Στην ίδια διοργάνωση την πόλη μας εκπροσώπησαν οι αθλήτριες του Κυδωνα -οι οποίες προπονούνται με τον σύλλογο μας- Τριπολιτσιώτη / Ιορδανόγλου και Μανουσάκη / Μπουρμπάκη όπου πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, κατέλαβαν τελικά την 5η θέση. Τέλος την 9η θέση κατέλαβε η αθλήτρια του συλλόγου Χαρισσάκη Ιωάννα με συμπαίκτιρα την αθλήτρια του Ακρωτηρίου -η οποία επίσης προπονείται με τον σύλλογο μας- Σταυγιανουδάκη Λήδα.

Και οι τέσσερις παραπάνω ομάδες κέρδισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκρήτιου Κ17 Juniors Regional η οποία θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας.

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις Χανιώτικες ομάδες για την άψογη συνεργασία!

Στον Σχοινιά Αττικής, στις όμορφες εγκαταστάσεις στο Καράβι, διεξάχθηκε το 3ο Πανελλήνιο τουρνουά Masters με την συμμετοχή δύο ομάδων του συλλόγου. Η ομάδα του συλλόγου που αποτελείται από τους Αντιόλ Κόλα και Βαγγέλη Σιδέρη κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα τελικά της διοργάνωσης όπου εκεί αντιμετώπησαν τους περισσινούς πρωταθλητές Ελλάδας Σταύρο Ντάλλα και Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Το πρώτο σετ του τελικού ήταν πραγματικά συγκλονιστικό με τους Αντιόλ, Βαγγέλη να ξεκινούν μ’ ένα εντυπωσιακό 4-0 και να διατηρούν το +4 μέχρι το 8-4. Εκεί όμως ήρθε η απάντηση από τον Δημήτρη και τον Σταύρο οι οποίοι δεν άφησαν τη διαφορά να ανοίξει, ισοφάρισαν σε 8-8 κι από εκείνο το σημείο άρχισε μια φοβερή μάχη πόντο με πόντο με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία.

Κόλα, Σιδέρης έφτασαν σε σετ μπολ (20-19) και είχαν μάλιστα την ευκαιρία να το τελειώσουν όταν μετά την δύσκολη άμυνα το ποκ του τελευταίου έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ με άσσο του Χατζηνικολάου έγινε το 20-21 και με νέο άσσο του ίδιου έκλεισε το σετ στο 22-24!

Ντάλλας και Χατζηνικολάου ξεκίνησαν καλύτερα στο 2ο σετ καθώς έφτασαν στο 5-8 που έγινε 9-9 κι από το 10-10 και μετά είχαμε ένα απίστευτο σόου από άμυνες των τελικών νικητών που κατάφεραν να ξεφύγουν με 12-15. Όταν οι Κόλα, Σιδέρης μείωσαν σε 14-15 με πολύ κόπο μετά από ένα ακόμη απίθανο ράλι, ο Αντιόλ με το γνωστό αυθόρμητο στιλ του είπε στους αντιπάλους του «σταματήστε ρε, δε μπορώ άλλο! Tι είναι αυτά που βγάζετε σήμερα;» μ’ όλο το γήπεδο να χειροκροτεί.

Ωστόσο με δύο μπλοκ του Ντάλα το 14-16 έγινε 14-18 και αυτή η διαφορά έμεινε ως το τέλος με το σετ να κλείνει στο 17-21.

Στην προκριματική φάση του ίδιου τουρνουά συμμετείχε ακόμα μία ομάδα του συλλόγου, αυτή των Αλέξανδρου Αλεξιάδη / Χρήστου Χριστοδουλάκη. Στην πρώτη φάση των προκριματικών απικράτησαν του Κωντασντίνου Κογκαλίδη και Χρήστο Παπανδρόπουλο με 2-0 σετ (21-12, 21-18) αλλά γνώρισαν την ήττα στη συνέχεια από τους Κωνσταντίνο Σταΐκο / Πλάτων Βογιατζόγλου με 2-1 σετ (19-21, 21-15, 15-11).

Ίσως σας ενδιαφέρουν…