Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Ολοκληρώθηκαν τα προημιτελικά σε γυναίκες και άντρες και σε λίγη ώρα ξεκινούν οι ημιτελικοί.

Στον πρώτο προημιτελικό των γυναικών η Καρουζάκη Πελαγία και η Ρουμπάκη Αγάπη επικράτησαν των Κανουπάκη Ναταλία / Κουτουλάκη Ραφαέλα με 2-0 σετ κερδίζοντας των πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Μαραθώνιο παιχνίδι είχαμε στο 2ο προημιτελικό με τελικές νικήτριες τις Ξιαρχογιαννοπούλου Πολυτιμη και Λουπάση Τόνια οι οποίες επικράτησαν δύσκολα των Κορκοβούνη Όλγα / Νάτση Ευαγγελία με 2-1 σετ.

Κτιστάκη Τζωρτζίνα και Μαρινάκη Ιφιγένεια ήταν οι νικήτριες του τρίτου προημιτελικού κερδίζοντας τις Τζολάκη Χαρά / Αναστασιάδου Πετρούλα με 2-0 σετ.

Στο τελευταίο προημιτελικό των γυναικών, Ρηγάκου Ασπασία και Τζανάκη Ηλιάνα κέρδισαν τις “μικρές” Βιδάκη Μαρίσια / Τσουκαλή Λυδία με 2-0 σετ.

Ακολούθησε η προημιτελική φάση των αντρών όπου μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι Τζουγκαράκης Αλέκανδρος / Αυλωνίτης Φίλιππος κέρδισαν τα αδέλφια Κολιάμπα Αχιλλέα και Μάνο με 2-0 σετ.

Με το ίδιο σκορ Τσαπάκης Νίκος και Αραμπόπουλος Στάθης επικράτησαν των Γλυνιαδάκη Νίκο / Παρδαλάκη Γιάννη κερδιζοντας και αυτοί με την σειρά τους μια θέση στα ημιτελικά.

Το τρίτο εισιτήριο κέρδισαν οι Γεωργακόπουλος Νεκτάριος / Βρεττός Νίκος επικρατώντας των Σαμαριτάκη Νίκο / Γιαννόπουλου Δημήτρη με 2-0 σετ.

Την τελευταία διαθέσιμη θέση στα ημιτελικά “πρόλαβαν” οι Γρηγοράκης Γιάννης / Πολυζωϊδης Ιάσονας κερδίζοντας τους Παπαδάκη Γεώργιο / Δρακάκη Γεώργιο με 2-0 σετ.

Το πρόγραμμα της ημιτελικής και τελικής φάσης έχεις ως εξής (οι ώρες είναι στο περίπου):

16:00 Καρουζάκη Πελαγία / Ρουμπάκη Αγάπη vs Ξιαρχογιαννοπούλου Πολυτίμη / Λουπάση Τόνια
16:50 Τζανάκη Ηλιάνα / Ρηγάκου Ασπασία vs Κτιστάκη Τζωρτζίνα / Μαρινάκη Ιφιγένεια
17:40 Αυλωνίτης Φίλιππος / Τζουγκαράκης Αλέξανδρος vs Τσαπάκης Νίκος / Αραμπόπουλος Στάθης
18:20 Γεωργακόπουλος Νεκτάριος / Βρεττός Νίκος vs
19:30 Τελικός Γυναικών
20:30 Τελικός Juniors Regional K17
21:30 Τελικός Αντρών

Ίσως σας ενδιαφέρουν…