Βρεττός / Γεωργακόπουλος και Ρηγάκου / Τζανάκη πρωταθλητές στο Κατούφας

Πλούσιο θέαμα χάρησαν απλόχερα οι συμμετέχοντες στο 2ο Παγκρήτιο τουρνουά “Νίκος Κατούφας” παρά τις υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες δυσκόλεψαν αρκετά τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.

Μετά από ένα μαραθώνιο αγώνων από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το βράδυ της Κυριακής έφτασε η ώρα των τελικών όπου στο ταμπλό των γυναικών αντιμέτωπες βρέθηκαν οι Ασπασία Ρηγάκου / Ηλιάνα Τζανάκη και οι Καρουζάκη Πελαγία / Ρουμπάκη Αγάπη. Ασπασία και Ηλιάνα μπήκαν δυνατά και “καθάρισαν” το πρώτο σετ, όμως η Πελαγία και η Αγάπη απάντησαν με το “ίδιο νόμισμα” στέλνοντας το παιχνίδι στο ται μπρέικ. Εκεί το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο αλλά στο τέλος μίλησε η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα των Ρηγάκου/Τζανάκη οι οποίες έκαναν την ανατροπή και το κέρδισαν με 16-14!

Στις λεπτομέριες κρίθηκε και ο τελικός των αντρών εκεί που οι Βρεττός Νίκος / Γεωργακόπουλος Νεκτάριος αντιμετώπησαν τους Αραμπόπουλο Στάθη / Τσαπάκη Νίκο. Στάθης και Νίκος πήραν κεφάλι νωρίς στο πρώτο σετ, αλλά λύγισαν στο τέλος με τον Νεκτάριο και τον Νίκος να επικρατούν με 23-21. Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο δεύτερο σετ με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο και τελικά να κρίνεται στην παράταση για την Χανιώτικη ομάδα με 25-23.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…