Ολοκληρώθηκε το 1ο χειμερινό τουρνουά

Ο καλοκαιρινός καιρός και o αρκετός αέρας ήταν τα κύρια χαρακτηρηστικά του 1oυ τουρνουά της σειράς των Winter Circuit. Παρόλο τις υψηλές θερμοκρασίες και τον δυνατό αέρα, αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, χαρίζοντας απλόχερα πλούσιο θέαμα στους αρκετούς φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις κερκίδες των εγκαταστάσεων.

Πιο αναλυτικά:

Στον τελικό της κατηγορία gold αντρών βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Γεωργακόπουλος Νεκτάριος / Βρεττός Νίκος με τα αδέλφια Κολιάμπα Μάνο και Αχιλλέα. Ο αμφίροππος και συναρπαστικ΄ςο τελικός βρήκε τελικούς νικητές τους πρώτους με 2-1 σετ (15-10, 10-15, 11-8).

Στις γυναίκες, στην gold κατηγορία, Ασπασία Ρηγάκου και Handford Charlotte ανέβηκαν στο πιο ωηλό σκαλί του βάθρου αφού κέρδισαν τις “μικρές” Φραγκιουδάκη Κατερίνα και Χαρισσάκη Αγγελική με 2-0 σετ (15/–7, 15-12).

Στην κατηγορία silver αντρών νικητές στέφτηκαν ένα δίδυμο από τα παλιά, αυτό των Σπιταδάκη Κώστα / Τζανιδάκη Γιώργο από το Ρέθυμνο, οι οποίοι επιβλήθηκαν των Παυλιδάκη Γεώργιο / Κοκονάκη Εμμανουήλ με 2-0 σετ (15-7, 15-13).

Τέλος, στην κατηγορία silver γυναικών οι Τσαγγαράκη Λουίζα / Καγιά Βούλα επικράτησαν δύσκολα των μικρών και ελπιδοφόρων Βιδάκη Μαρίσια / Χαρισσάκη Ιωάννα με 2-1 σετ (15-10, 13-15, 11-7).

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.