Έπεσε η αυλαία για το 12ο Forthnet Group Beach Volley Tournament

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 12ο τουρνουά του ομίλου Forthnet σε συνεργασία με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και το οποίο διεξάχθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου το Παρασκευό-σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 32 ομάδες αντρών και 13 γυναικών έδωσαν συναρπαστικές αναμετρήσεις και προσέφεραν πλούσιο θέαμα, παρά το δυνατό αέρα της Κυριακής, στους δεκάδες φίλους του αθλήματος οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες των εγκαταστάσεων. Την δική του χροιά στο τουρνουά έβαλε ο γνωστός παρουσιαστής Πάρης Γκαγκαδέλης, σχολιάζοντας τα παιχνίδια της ημιτελικής και της τελικής φάσης.
Αγωνιστικά, στον τελικό των γυναικών η Σημαντηράκη Ξένια με συμπαίκτρια την Τζουβαδάκη Χριστίνα, επικράτησαν των Παρασκάκη Γιούλη / Γενιτσαρίδη Μαρία με 2-0 σετ (21-17, 21-17). Στον τελικό των αντρών οι Σιάνος Στάυρος / Λαδάκης Γιώργος, επιβλήθηκαν των Διαμαντάκη Ιάκωβου / Μπεμπή Κυριάκου επίσης με 2-0 σετ (21-16, 21-16).
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.
Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε το καθιερωμένο ξέφρενο πάρτι με ζωντανή μουσική από τους Νίκο Αλεξάκη, Γιώργο Καραπαναγιώτη, Γιάννη Ζολώτα, Μανώλη Βαρδάκη και Μανώλη Χατζησάββα.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…